Camping in Luxemburg met zwembad


Camping Simmerschmelz is een prachtige camping in Luxemburg met zwembad. Gelegen in een schitterende omgeving is de camping een schitterende uitvalsbasis voor jouw vakantie. Vanaf de camping ben je zo in de natuur en altijd dichtbij leuke plaatsen. En de camping is 365 dagen per jaar open!

Genieten op de camping in Luxemburg met zwembad

Op de camping in Luxemburg met zwembad vind je wel twee zwembaden met ligweide om heerlijke verkoeling in te zoeken. Voor de allerkleinsten is er een prachtig peuterbad met een glijbaan. Hoe leuk is dat! Natuurlijk is er ook een groot zwembad op de camping in Luxemburg met zwembad. Wanneer je even geen gebruik maakt van de zwembaden kan je heerlijk ontspannen op de ligweide die om de zwembaden heen staat. Vanaf de ligweide heb je goed zicht op het zwembad. Hierdoor kan je de kinderen altijd in de gaten houden als dat nodig is.
Boek nu

Schitterende kampeerplaatsen

Op de camping in Luxemburg met zwembad kan je uiteraard heerlijk kamperen. Er zijn 4 verschillende plaatsen waarop je kan verblijven. Van kampeerplaatsen tot doorreisplaatsen, er is van alles mogelijk op Camping Simmerschmelz.

De kampeerplaatsen zijn ruime plaatsen van 100m2 op de camping Luxemburg in met zwembad. Je hebt de beschikking over 6 ampère elektra en vlakbij de kampeerplaatsen zijn meerdere watertappunten. Extra mooi meegenomen is dat de kampeerplaatsen middenin een bosrijk gebied liggen.

De comfortplaatsen zijn ideaal als je meer luxe zoekt tijdens het kamperen. Deze kampeerplaatsen zijn namelijk ruimer (120m2) dan de gewone kampeerplaatsen. Ideaal als u met een grote tent richting de camping in Luxemburg met zwembad komt.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden wanneer u met de camper naar Camping Simmerschmelz komt. Er zijn namelijk speciale camperplaatsen beschikbaar. De camperplaatsen beschikken over 6 ampère elektra en een eigen watertap- en vuilwaterpunt.

Wanneer je op doorreis bent ben je ook van harte welkom op Camping Simmerschmelz. Geniet op de ruime kampeerplaats van 100m2 van jouw overnachting. Je krijgt ook de beschikking over 6 ampère elektra. Rust heerlijk uit voordat je verder op reis gaat. Maak gebruik van alle faciliteiten en nuttig en heerlijke maaltijd in de Bistro.

Meerdere accommodaties

Voor een luxe verblijf zit je ook goed op de camping in Luxemburg met zwembad. Er zijn namelijk meerdere accommodaties voor een heerlijke vakantie. Nieuw op de camping is de Simmer Cottage. Deze cottage is volledig ingericht en geschikt voor 6 personen. Met onder meer 2 slaapkamers, een open keuken, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een veranda met lounge set beleef je een onvergetelijke vakantie.

Je kan er ook voor kiezen om te verblijven in een chaletje voor 4 personen. In het chaletje vind je 2 slaapkamers en een keukenblok. Het sanitair bevindt zich op 10 meter van het chaletje in het hoofdgebouw.

Kies de accommodatie die bij jou en het gezin past en kom gezellig naar Simmerschmelz, de camping in Luxemburg met zwembad. Voor vragen of tips kan je altijd terecht bij de receptie. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Luxemburg.
Reserveer een kampeerplaats of accommodatiecamping luxemburg met zwembad

Geniet van de faciliteiten

Op de camping in Luxemburg met zwembad zijn veel faciliteiten om je een onbezorgde vakantie te bezorgen. Geniet in de Bistro van een heerlijk diner. Natuurlijk kan je er ook gewoon borrelen. De Bistro is het hele jaar geopend. Voor de vuile was kan je terecht in de wasserette. Zo heb je altijd schone kleren tijdens je vakantie. Wassen en drogen kost €4,- inclusief wasmiddel. Op de camping in Luxemburg is ook een winkeltje aanwezig. Bestel hier je verse broodjes of haal producten die handig zijn tijdens je vakantie. Natuurlijk zijn er nog veel meer faciliteiten aanwezig op Camping Simmerschmelz.

Genoeg te beleven in de omgeving

In de omgeving is er ontzettend veel te doen. Van wandelen en fietsen tot leuke evenementen, je hoeft je geen moment te vervelen tijdens je vakantie op de camping in Luxemburg met zwembad. Bekijk snel leuke evenementen dichtbij de camping.
Boek nu jouw vakantie