Zwembad met ligweide

Het zwembad op camping Simmerschmelz is 11 bij 11 meter en overal 1.30 meter diep. Daarnaast is een apart peuterbad met glijbaantje. Om het zwembad is een hek, zodat kinderen er niet zomaar inlopen. Naast het zwembad is een zonneweide waar je lekker op je handdoek kunt liggen. Er staan ook picknicktafels om samen aan te eten of even wat te lezen. Op het naastgelegen terras kun je terecht voor een drankje en bij de aangrenzende snackbar haal je frietjes en overheerlijk schepijs.

Zwembad

Het zwembad bestaat uit twee gedeeltes. Elk gedeelte meet 11x11 meter waarvan het kinderbad 0,40cm diep is en het andere 1,30cm diep.
Spelen in het water

Actieve ontspanning in de natuur

Voor een actieve vakantie zit je goed bij Camping Simmerschmelz. Als je een liefhebber bent van wandelen of fietsen dan is onze camping in Luxemburg jouw ideale verblijfsplaats. Bekijk snel de mooiste routes die je kunt maken tijdens de vakantie.
Actief erop uit

Dineren en borrelen in de Bistro

Ben je op doorreis of verblijf je langer op onze camping in Luxemburg? In onze Bistro kan je 365 dagen per jaar heerlijk dineren en borrelen.
Bekijk onze Bistro