Voor de kinderen

Ben je van plan om samen met de kinderen op vakantie naar Camping Simmerschmelz te gaan? Geen probleem! In de omgeving is namelijk ook voor de kids genoeg te beleven. Neem de kinderen de ene dag mee op een actief uitje, om vervolgens een dag later te kiezen voor een meer ontspannen uitje. Ben je benieuwd wat er te doen is? Wij hebben enkele leuke uitjes voor je op een rij gezet.

Beleef de leukste uitjes met de kinderen

  • Park Merveilleux- Laat jezelf en de kinderen een dag betoveren in dit gezellige toverpark. Ontmoet Sneeuwwitje en Assepoester voordat je het prachtige park ontdekt. Daarnaast kom je ook van alles te weten over de natuur en de dieren die daarin leven. Kortom: een betoverende en leerzame dag.
  • Klimpark Steinfort- Wil je een actieve en sportieve dag met het gezin? Ga dan naar Klimpark Steinfort! Ontdek wie de heldhaftigste is van de familie. Durf jij alle beklimmingen aan?
  • Les Thermes- Een dagje ontspannen doe je bij Les Thermes. Terwijl de kinderen genieten in Aqua World geniet jij lekker in de sauna. Een heerlijke dag voor het hele gezin!

Zwembad

Het zwembad bestaat uit twee gedeeltes. Elk gedeelte meet 11x11 meter waarvan het kinderbad 0,40cm diep is en het andere 1,30cm diep.
Spelen in het water

Actieve ontspanning in de natuur

Voor een actieve vakantie zit u goed bij Camping Simmerschmelz. Als u een liefhebber bent van wandelen of fietsen zit u goed op onze camping in Luxemburg. Bekijk snel de mooiste routes die u kunt maken tijdens uw vakantie.
Actief erop uit

Gegarandeerd veel speelplezier

Voor kinderen valt er veel te beleven op en rond ons kampeerterrein. Over de hele camping zijn speelmogelijkheden.
Buiten spelen en op avontuur

Life Is Best When You’re Camping