Kom met de camper genieten van een vakantie op onze camperplaats in Luxemburg

Wie houdt er niet van een vakantie met de camper. Op Camping Simmerschmelz vind je de mooiste camperplaats van Luxemburg. Gelegen in een prachtige omgeving heb je de ideale combinatie van ontspanning en actief bezig zijn.

De mooiste camperplaats van Luxemburg

Niks is leuker dan met de camper op vakantie. Op onze camperplaats op camping Simmerschmelz heb je alles voor een fijne vakantie. Je hebt de beschikking over 6 ampère elektra, een watertap- en vuilwaterpunt en je kan gratis gebruikmaken van het sanitair gebouw.

Gelegen in een veelzijdige omgeving

De omgeving nodigt uit voor de leukste uitjes. Van cultuur snuiven tot prachtige wandelingen en fietstochten maken, vanaf jouw camperplaats in Luxemburg is er meer dan genoeg te doen! Een echte aanraders is de tocht door de Vallei van de Zeven Kastelen.

Ook de kinderen vervelen zich niet

Voor de kinderen is er ook meer dan genoeg te doen van jouw camperplaats in Luxemburg. Beleef bijvoorbeeld een educatieve dag in het Bahnhof Museum of bezoek de Casemates du Bock. Dit is een ondergronds doolhof wat vroeger diende als schuilplaats. Spannend!

De faciliteiten zijn uitstekend

Bij een prachtige camperplaats in Luxemburg horen natuurlijk uitstekende faciliteiten. Deze faciliteiten zetten we graag voor je op een rij:

  • Gezellig Bistro voor een gezellig diner en borrel
  • Zwembad voor jong en oud
  • Altijd schone kleren dankzij de wasserette
  • Winkeltje voor de dagelijkse boodschappen
  • Speeltuin voor de kids
  • Wifi
Camperplaats Luxemburg

Kamperen in Luxemburg is ook een optie

Naast een heerlijke camperplaats in Luxemburg is er op Camping Simmerschmelz nog veel meer. Zo zijn wij ook dé doorreiscamping van Luxemburg. De doorreisplaatsen zijn ruime plaatsen die rustig zijn gelegen rondom de mooiste camperplaats van Luxemburg.

Blijf je liever een langere tijd kamperen op onze camping in Luxemburg? Dan zijn onze kampeerplaatsen uitermate geschikt. Kies uit een normale kampeerplaats of een comfortkampeerplaats en laat het genieten van een vakantie in Luxemburg beginnen!

Of ga voor een fijne accommodatie

Wil je liever een luxer verblijf op onze camping in Luxemburg? Ga dan niet voor een camperplaats in Luxemburg, maar voor een fijne accommodatie! Kies voor een verblijf in een Cottage voor 6 personen of een Chalet voor 4 personen. Geniet met het hele gezin van een fijne tijd op Camping Simmerschmelz.

Camperplaats Luxemburg met fijne accommodaties

Genieten bij de bistro van de camperplaats Luxemburg

Na een lange reis is het heerlijk om even te genieten van een goede maaltijd. Bij onze gezellige Bistro bent u elke dag van het jaar welkom om een hapje te eten. Het restaurant is niet alleen makkelijk als je even niet wilt koken. Je kunt er goed eten en iedere maand passen we de kaart aan. In de omgeving vind je vooral Italiaanse en Portugese restaurants, maar bij ons eet je vlees, vis en vegetarisch

bistro camping luxemburg