Het centrale veld                        Plaatsen rond de vijver

 

   

De rustige rechterpunt van de camping, zie plattegrond               Ook zó mooi in de winter

Onze camping ligt als een oase tussen de bossen. U voelt zich hier één met de natuur. U bent u zowel in de zomer als in de winter welkom. De speciaal aangelegde grindplekken maken het ook bij nat weer mogelijk om zorgeloos uw camper of caravan neer te zetten. Daarnaast is loopt een grindpad tussen de grasplaatsen in de rechterpunt, waar campers ook prima een nacht kunnen kamperen en zeker zijn van een stabiele ondergrond.

Spelregels:

  • Om zeker te zijn van een kampeerplaats in juli of augustus raden wij u aan te reserveren.
  • Reserveren voor een kampeerplaats in juli en augustus kost €10,00.
  • Wij verzoeken U binnen 3 weken een aanbetaling te doen van 30% van de totaalsom.
  • Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen, versturen wij u de definitieve bevestiging.
  • Hebben wij de aanbetaling na drie weken niet ontvangen, dan gaan wij er van uit dat u toch niet wilt reserveren en wordt uw voorlopige reservering geannuleerd zonder bericht.

De tarieven vindt u hier

Klik hier om direct online te reserveren!

In de zomer is het een gezellige drukte. Dan zijn er veel families met jonge kinderen, die hun hele vakantie hier blijven. In het laagseizoen overnachten hier veel trekkers van en naar het zuiden, organiseren wij volledig verzorgde weekends voor groepen en komen er veel Luxemburgers een drankje drinken in hun stamkroeg: de bistro.

Door de centrale ligging is een dagje cultuur snuiven in Luxemburg Stad (17km) of de rommelmarkt bezoeken in Arlon (15km) eigenlijk een must! Maar ook Trier (Duitsland, 70km) en Metz (Frankrijk, 80km) zijn goed te doen.

Het openbaar vervoer in Luxemburg is gratis, en de aansluitingen zijn super!

Natuurlijk hoeft u niet weg! Op de camping kunt u heerlijk relaxt genieten van het zonnetje, terwijl uw kinderen spelen in het zwembad. Vanaf de camping kunt u wandelingen maken door bossen en velden en ook fietsen en mountainbiken is mogelijk. Vraag bij de receptie om wandelroutes.

De rommelmarkt in Arlon, iedere eerste zondag van de maand, van april t/m november