De leukste camping die het hele jaar open is in Luxemburg

Een vakantie in Luxemburg staat natuurlijk vol met ontzettend leuke uitstapjes en activiteiten. Dan is het extra fijn dat onze camping bij Metz al op een uur rijden van Camping Simmerschmelz ligt! De stad is boordevol met bezienswaardigheden en nog veel meer.

Simmerschmelz, een prachtige camping die het hele jaar open is

Camping Simmerschemelz is een gezinsvriendelijke camping die het hele jaar open is in Luxemburg. De camping is gelegen vlakbij het natuurpark Obersauer en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Camping Simmerschemelz is het hele jaar door geopend en biedt daarmee de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van de natuur en de luxe van de camping.

Kom gezellig kamperen in Luxemburg

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en altijd in een prachtige groene omgeving. Dat komt door de ligging van onze camping die het hele jaar open is. Ben je op doorreis naar leuke vakantielanden zoals Frankrijk en Spanje? Verblijf dan op onze speciale doorreisplaatsen. Kom gezellig dineren in de Bistro en vervolg de volgende dag uitgerust jouw reis naar de eindbestemming.

Of verblijf in een fijne accommodatie!

Op Camping Simmerschmelz zijn er verschillende accommodaties beschikbaar voor gasten, waaronder cottages voor 6 personen en chalets voor 4 personen. Maar wat maakt deze accommodaties zo bijzonder op onze camping die het hele jaar open is?

  • Cottages voor 6 personen: Deze cottages zijn comfortabel ingericht en bieden plaats aan maximaal 6 personen. Ze beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers met comfortabele bedden. Sommige cottages hebben ook een terras of veranda, waar je kan genieten van het uitzicht op de natuur.
  • Chalets voor 4 personen: De chalets zijn ook comfortabel ingericht en bieden plaats aan maximaal 4 personen. Ze beschikken over onder meer een keukenblok met stromend water en slaapkamers met comfortabele bedden. Het sanitair vind je op 10 meter van de chalet.

Beide accommodaties zijn uitgerust met moderne faciliteiten, zoals een keuken met alle nodige apparatuur en een televisie. Bovendien kan je gebruik maken van de faciliteiten op de camping, waaronder het zwembad, en de speeltuin. In de Bistro kan je terecht voor een hapje en een drankje.

camping hele jaar open in Luxemburg

Veel te doen in de omgeving van onze camping in Luxemburg

De Vallei van de 7 kastelen, vlakbij onze camping die het hele jaar open is, omvat zeven kastelen die zich uitstrekken over een aantal dorpen en steden in het noorden van het land. Deze omgeving is bekend om haar mooie natuur, historische bezienswaardigheden en kastelen die dateren uit de Middeleeuwen.

Er zijn veel wandel- en fietsroutes door de Vallei van de 7 Kastelen, waardoor u kunt genieten van het prachtige landschap, de rivieren, bossen en heuvels. U kunt ook bezoeken aan enkele van de kastelen die hier te vinden zijn, waaronder Kasteel Vianden en Kasteel Beaufort. Beide kastelen bieden een uniek uitzicht op de omgeving en zijn omgeven door prachtige tuinen en grasvelden.

Er zijn ook veel dorpen en steden in de omgeving, waaronder Clervaux, Echternach en Wiltz, die elk hun eigen charme en tradities hebben. Je kan hier lokale producten proeven, zoals Luxemburgse wijnen en bieren, en de lokale cultuur verkennen.

Wil je op vakantie naar een camping die het hele jaar open is in Luxemburg?

Wij hopen je snel te mogen begroeten op onze camping die het hele jaar open is. Beleef de vakantie zoals jij het wilt, wanneer je wilt op Camping Simmerschmelz in Luxemburg. Heb je nog vragen? Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Ideale doorreis camping Luxemburg

Voor uw vakantie naar het zuiden of juist terug naar huis is het fijn om