Vier vakantie op de camping in Luxemburg

Vakantie vieren doe je het hele jaar bij Camping Simmerschmelz. De camping Luxemburg is het hele jaar geopend zodat u langs kunt komen wanneer het u uitkomt. De camping Luxemburg is gelegen in de prachtige Eischvallei. Deze omgeving nodigt uit voor een prachtige wandeling of fietstocht. Pak daarna heerlijk uw rust op de camping Luxemburg. Uw vakantie wordt een groot succes bij Camping Simmerschmelz.

Schitterende kampeerplaatsen

De camping Luxemburg beschikt over schitterende kampeerplaatsen. Met plaatsen op verschillende velden, waaronder rond de vijver, zit uw ideale kampeerplaats op de camping Luxemburg er gegarandeerd tussen. Gelegen tussen de bossen zorgen de kampeerplaatsen voor een oase van rust. Daarnaast bent u ook welkom wanneer u met de camper of caravan komt. Door speciaal aangelegde grindplekken kunt u ook met slecht weer met uw caravan of camper terecht op de camping Luxemburg. En ook in de winter is Camping Simmerschmelz prachtig. Doordat de camping het hele jaar geopend is kunt u ook wanneer er sneeuw ligt genieten van de schitterende Eischvallei. Kamperen doet u het hele jaar bij Camping Simmerschmelz!

Luxe accommodaties

Gaat u liever voor wat meer luxe tijdens uw vakantie? Huur dan een accommodatie op de camping Luxemburg. Zo kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een cottage of in een chalet

Faciliteiten op de camping in Luxemburg

Camping Simmerschmelz beschikt over prachtige faciliteiten voor een heerlijke vakantie op de camping Luxemburg. En ook voor de kinderen is er genoeg vermaak op de camping.

Camping Luxemburg

Omgeving

De camping in Luxemburg ligt in de Eischvallei. Vanuit hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen. De omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of te fietsen. De vallei van de Eisch wordt ook wel de Vallei van de Zeven Kastelen genoemd, naar de zeven kastelen die in dit gebied liggen. In Septfontaines, op 2,5 kilometer van de camping, kun je een van die zeven kastelen bezichtigen. De zeven kastelen zijn met elkaar verbonden door een wandelroute van Gaichel naar Mersch (ongeveer 37 km), die fraai door de bossen en weilanden van dit mooie gebied leidt. In de Eischvallei kunt u ook mountainbiken. Vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u op vakantie gaat naar Camping Simmerschmelz. Daarnaast liggen er in de omgeving van de camping Luxemburg leuke steden om te bezoeken. Ga een dagje naar Luxemburg Stad. De hoofdstad van Luxemburg ligt al op 17 kilometer van Camping Simmerschmelz. Daarnaast zijn Trier in Duitsland (70km) en Metz in Frankrijk (80km) ook goed te bereiken voor een dagje uit.