Camping Luxemburg

Vakantie vieren doe je het hele jaar bij Camping Simmerschmelz. Onze camping in Luxemburg is het hele jaar geopend zodat u langs kunt komen wanneer het u uitkomt. De camping is gelegen in de prachtige Eischvallei. Deze omgeving nodigt uit voor een prachtige wandeling of fietstocht. Pak daarna heerlijk uw rust op onze camping in Luxemburg. Uw vakantie wordt een groot succes bij Camping Simmerschmelz.

Luxe accommodaties op de camping

Gaat u liever voor wat meer luxe tijdens uw vakantie? Huur dan een accommodatie op onze camping in Luxemburg. Zo kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een cottage of in een chalet

  • Cottage- De cottage met veranda is een prachtige accommodatie om uw vakantie op onze camping in Luxemburg in door te brengen. De cottage is van alle gemakken voorzien. Zo heeft u de beschikking over een volledig ingerichte badkamer met douche en toilet, een keuken en een woongedeelte. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en is de veranda ingericht met een heerlijke lounge set en een picknicktafel.
  • Chalet- De houten chalet is een gezellige en knusse accommodatie. Het is voorzien van een keukentje en twee slaapkamers. Sanitair is niet aanwezig in de chalet. Daarvoor moet u naar het hoofdgebouw. Dit ligt om de hoek van de chalets. Wanneer u kiest voor een chalet kiest u voor kamperen in net wat meer luxe.

Schitterende kampeerplaatsen op onze camping in Luxemburg

Onze camping in Luxemburg beschikt over schitterende kampeerplaatsen. Met plaatsen op verschillende velden, waaronder rond de vijver, zit uw ideale kampeerplaats op de camping in Luxemburg er gegarandeerd tussen.

Gelegen tussen de bossen zorgen de kampeerplaatsen voor een oase van rust. Daarnaast bent u ook welkom wanneer u met de camper of caravan komt. Door speciaal aangelegde grindplekken kunt u ook met slecht weer met uw caravan of camper terecht op onze camping in Luxemburg.

Camping Simmerschmelz is het hele jaar open!

Ook in de winter is Camping Simmerschmelz prachtig. Doordat onze camping het hele jaar geopend is kunt u ook wanneer er sneeuw ligt genieten van de schitterende Eischvallei. Kamperen doet u het hele jaar bij Camping Simmerschmelz!

Camping in Luxemburg met chalets

Uitstekende faciliteiten op onze camping in Luxemburg

Camping Simmerschmelz beschikt over prachtige faciliteiten voor een heerlijke vakantie op de camping Luxemburg. En ook voor de kinderen is er genoeg vermaak op de camping.

  • Bistro- In de bistro kunt u terecht voor een heerlijk hapje en drankje. De bistro is, net zoals de camping in Luxemburg, het hele jaar open. Laat u na een dag vol vermaak op de camping of in de Eischvallei heerlijk in de watten leggen door onze medewerkers.
  • Zwembad- De camping in Luxemburg beschikt over twee zwembaden. Voor de ouderen is er een groot en diep zwembad. Voor de kinderen is er een heerlijk zwembad met speelattributen en een glijbaan aanwezig. Wat zullen de kinderen zich hierin vermaken! De zwembaden zijn geopend in juli en augustus. Wanneer het weer het toelaat zullen de zwembaden ook in andere periodes in het jaar geopend zijn.
  • Animatie- In de zomervakantie is er een geweldig animatieteam beschikbaar om de kinderen en u te vermaken. Van knutselen tot sportspellen en van bingo tot een pub quiz, het animatieteam haalt alles uit de kast om uw vakantie tot een succes te maken.

Ontdek de omgeving tijdens uw vakantie in Luxemburg

Onze camping in Luxemburg ligt in de Eischvallei. Vanuit hier kunt u verschillende activiteiten ondernemen. De omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of te fietsen.

Vallei van de 7 kastelen

De vallei van de Eisch wordt ook wel de Vallei van de Zeven Kastelen genoemd, naar de zeven kastelen die in dit gebied liggen. In Septfontaines, op 2,5 kilometer van de camping, kun je een van die zeven kastelen bezichtigen. De zeven kastelen zijn met elkaar verbonden door een wandelroute van Gaichel naar Mersch (ongeveer 37 km), die fraai door de bossen en weilanden van dit mooie gebied leidt.

In de Eischvallei kunt u ook mountainbiken. Vergeet deze vooral niet mee te nemen wanneer u op vakantie gaat naar Camping Simmerschmelz.

Bezoek sfeervolle plaatsen voor jong en oud

Verder liggen er in de omgeving van onze camping in Luxemburg leuke steden om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Luxemburg Stad. De hoofdstad van Luxemburg ligt al op 17 kilometer van Camping Simmerschmelz. Daarnaast zijn Trier in Duitsland (70km) en Metz in Frankrijk (80km) ook goed te bereiken voor een dagje uit.