De leukste camping bij Metz

Een vakantie in Luxemburg staat natuurlijk vol met ontzettend leuke uitstapjes en activiteiten. Dan is het extra fijn dat onze camping bij Metz al op een uur rijden van Camping Simmerschmelz ligt! De stad is boordevol met bezienswaardigheden en nog veel meer.

Simmerschmelz, jouw camping bij Metz

Camping Simmerschmelz is de ideale uitvalsbasis wanneer je het pittoreske Metz wilt bezoeken. Op onze camping bij Metz kan je zowel kamperen als verblijven in een fijne accommodatie. Waar kies jij voor?

Prachtige kampeerplaatsen in Luxemburg

Wanneer je houdt van kamperen, dan zit je goed op onze camping in Luxemburg. Zo zijn er naast normale kampeerplaatsen ook comfortplaatsen. Op deze kampeerplaatsen geniet van meer ruimte en elektra! Kom je met de camper naar onze camping bij Metz? Ook dan ben je van harte welkom.

Of ga voor een ruime accommodatie!

Verblijf je liever wat ruimer tijdens jouw vakantie op de camping bij Metz? Ga dan voor een verblijf in een Cottage voor 6 personen of een Chalet voor 4 personen. In de Cottage heb je zelfs een eigen badkamer. Hoe luxe is dat! Geniet met het hele gezin van een fijn verblijf op Camping Simmerschmelz.

Welke faciliteiten kan je verwachten op onze camping bij Metz?

Tijdens een vakantie wil je natuurlijk genieten van uitstekende faciliteiten. Gelukkig is dat op onze doorreiscamping bij Metz het geval! Zo geniet je na een duik in het zwembad van een heerlijke maaltijd in de Bistro, die vers voor je bereidt wordt. Terwijl je geniet van het diner draait in de wasserette een was zodat je de volgende dag weer schone kleren hebt. In het winkeltje kan je terecht voor de kleine boodschap terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

Camping Metz vlakbij Luxemburg

Het gezellige Metz heeft veel te bieden

Zoals gezegd ligt onze camping in Luxemburg, maar op een uur rijden van Metz. Maar wat is er allemaal te beleven in deze gezellige Franse stad? Om je op weg te helpen hebben wij enkele leuke dingen voor je op een rij gezet:

  • Prachtige tuinen en parken
  • Wandel langs de jachthaven van Metz
  • Verschillende kathedralen, zoals de Saint-Etienne
  • Centre Pompodou met verschillende tentoonstellingen

Aan cultuur geen gebrek!

In Metz zit je goed wanneer je van cultuur houdt. Bezoek bijvoorbeeld de bekende straat Avenue Foch. Dit is een straat waarin verschillende huizen in uiteenlopende bouwstijlen staan. Daarnaast is er in Metz ook veel moderne cultuur. Centre Pompodou staat niet alleen bekend om de tentoonstellingen, want het gebouw zelf is ook prachtig om te zien.

Wanneer zien we jou op onze camping in Luxemburg?

Onze Nederlandse camping in Luxemburg is een fijne locatie om jouw vakantie op door te brengen. Wij hopen je snel te mogen begroeten op onze camping in Luxemburg.