Nieuws

Het kampeerterrein kent verschillende sferen. Kampeervelden bij de recreatieplas, kampeerplaatsen speciaal voor tenten, kampeerplaatsen in het bos, plaatsen tussen heggen, kampeervelden meer geschikt voor ouderen / kinderen; kortom er is voor elk wat wils. Met uw boeking proberen we daar maximaal invulling aan te geven. De verdeling van de kampeervelden over het gehele terrein waarborgt rust en privacy.

Kijkdagen 2024

Ben je je nog aan het oriënteren op een kampeervakantie? Of ben je er al uit en wil je graag een kampeerplek uitzoeken? Je bent van harte welkom op onze camping om onze plekken te bekijken.

Bekijken

Jouw doorreiscamping

Ben je onderweg naar Frankrijk of Spanje? Of nog verder dan dat? Maak een tussenstop op onze camping in Luxemburg. Wij liggen 7 km van de snelweg! Komt u van het Noorden neem dan afslag 1 (Steinfort) komt u vanaf het zuiden neem dan afslag 2 (Cappellen) U kunt aangekoppeld blijven staan.

Bekijken

Mountainbiken in Luxemburg

Steeds meer mountainbikers weten onze camping te vinden. Begrijpelijk! Vanaf de camping zit je namelijk meteen op de MTB-route.

Bekijken

Life Is Best When You’re Camping