Bistro

365 dagen per jaar* is onze bistro geopend om lekker te zitten en iets te eten of drinken. In de zomer kan je ook plaatsnemen op het terras, en ’s winters zetten we de openhaard voor je aan. Het restaurant is niet alleen makkelijk als je even niet wilt koken. Je kunt er goed eten en iedere maand passen we de kaart aan. In de omgeving vind je vooral Italiaanse en Portugese restaurants, maar bij ons eet je vlees, vis en vegetarisch. Waarom zou je zelf koken als je vlakbij je kampeerplaats heerlijk kunt eten. Natuurlijk serveren we er ook een Luxemburgs wijntje of biertje bij. Een cocktail is ook mogelijk

*De keuken is het hele jaar geopend, buiten het seizoen (september tot en met juni) is de kok op dinsdag vrij.

Zwembad

Het zwembad bestaat uit twee gedeeltes. Elk gedeelte meet 11x11 meter waarvan het kinderbad 0,40cm diep is en het andere 1,30cm diep.
Spelen in het water

Actieve ontspanning in de natuur

Voor een actieve vakantie zit je goed bij Camping Simmerschmelz. Als je een liefhebber bent van wandelen of fietsen dan is onze camping in Luxemburg jouw ideale verblijfsplaats. Bekijk snel de mooiste routes die je kunt maken tijdens de vakantie.
Actief erop uit

Dineren en borrelen in de Bistro

Ben je op doorreis of verblijf je langer op onze camping in Luxemburg? In onze Bistro kan je 365 dagen per jaar heerlijk dineren en borrelen.
Bekijk onze Bistro

Life Is Best When You’re Camping