Wasserette

In de vakantie doe je meestal lekker makkelijk met kleren, handdoeken en beddengoed. Toch is het soms fijn om even de bedden fris op te maken of je handdoeken of kleren te wassen. En zeker als je kinderen hebt ben je snel door de schone kleren heen. Daarom vind je op camping Simmerschmelz een wasruimte met 2 wasmachines en 2 wasdrogers. De wasdrogers zijn extra handig als je op doorreis bent en even een wasje wilt draaien.  Wassen en drogen kost €4,-. Hier is wasmiddel bij inbegrepen. Douchen is op Simmerschmelz helemaal gratis. En op de toiletten is papier aanwezig.

Zwembad

Het zwembad bestaat uit twee gedeeltes. Elk gedeelte meet 11x11 meter waarvan het kinderbad 0,40cm diep is en het andere 1,30cm diep.
Spelen in het water

Actieve ontspanning in de natuur

Voor een actieve vakantie zit je goed bij Camping Simmerschmelz. Als je een liefhebber bent van wandelen of fietsen dan is onze camping in Luxemburg jouw ideale verblijfsplaats. Bekijk snel de mooiste routes die je kunt maken tijdens de vakantie.
Actief erop uit

Dineren en borrelen in de Bistro

Ben je op doorreis of verblijf je langer op onze camping in Luxemburg? In onze Bistro kan je 365 dagen per jaar heerlijk dineren en borrelen.
Bekijk onze Bistro

Life Is Best When You’re Camping