De nieuwe Simmer Cottage met veranda zijn volledig ingericht met wasgelegenheid, douche en separaat toilet. Een keukengedeelte met keukengerei, serviesgoed, koelkast, kooktoestel, koffiezetapparaat en magnetron. Een woongedeelte met hoekbank, eettafel en open keuken. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed van 160x200cm en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 80x190cm. De hoekbank in de woonkamer kan evt omgebouwd worden tot tweepersoonsbed. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. U dient zelf uw dekbedovertrekken mee te nemen en hand- en keukendoeken. Op de veranda staat een luxe tuinset en in de tuin een picknicktafel. Helaas zijn in onze huuraccomodaties geen huisdieren toegestaan.

 

 klik hier om te reserveren

 

Alle verhuurtarieven zijn op basis van de huur, inclusief twee personen. Extra volwassenen betalen €5 per nacht, kinderen (2-12 j.) €3,50 per nacht. Er zijn geen extra schoonmaak- of verblijfskosten aan verbonden, mits u de accommodatie schoon en netjes achterlaat bij uw vertrek. We vragen €100,- borg. Als na controle alles in orde is bij uw vertrek, ontvangt u deze €100,- borg terug met aftrek van de stroomkosten.

Reserveren in hoogseizoen kan uitsluitend van zaterdag tot zaterdag, in laagseizoen minimaal twee en midseizoen minimaal drie nachten.

Reserveren kost per huuraccommodatie €10,-.

Huisdieren zijn in onze huuraccommodaties NIET toegestaan.

Roken is in onze huuraccommodaties niet toegestaan.

Deze prijzen zijn op basis van huur inclusief twee volwassenen.

Bij aankomst te voldoen: ecotax, €0,50 p.p.p.n.

 

Laagseizoen 2020: 29 maart - 31 december, uitgezonderd:

 

Midseizoen 2020:

Pasen 8 - 15 april (per week)

Meivakantie 24 april - 3 mei (minimaal 3 nachten)

Hemelvaart / Pinksteren 20 mei - 4 juli (minimaal 3 nachten)

Nazomeren 22 augustus - 26 september (minimaal 3 nachten)

Herfstvakantie 9 - 25 oktober (minimaal 3 nachten)

 

Hoogseizoen 2020: 4 juli t/m 22 augustus (per week, van zaterdag tot zaterdag)

 

Klik hier om te reserveren