Doorreiscamping Luxemburg

Ben je op weg naar jouw vakantiebestemming en zoekt je een doorreiscamping in Luxemburg? Zoek niet verder! Camping Simmerschmelz is de ideale camping wanneer je een overnachtingscamping zoekt. Kom na een dag reizen tot rust op heerlijke kampeerplaatsen. Maak gebruik van de faciliteiten en ga de volgende dag uitgerust op pad naar de eindbestemming.

Ideale doorreisplaatsen in Luxemburg

Op de doorreiscamping Luxemburg zijn verschillende kampeerplaatsen beschikbaar voor als je op doorreis bent. De plaatsen zijn zeer ruim en rustig gelegen op de doorreiscamping in Luxemburg. Camping Simmerschmelz is door de ANWB gewaardeerd met 4 sterren. Zo weet je dat de basiskwaliteit van de camping en de kampeerplaatsen zeer hoog is. Geniet van de faciliteiten en pak heerlijk jouw rust. Zo kan je de volgende dag uitgerust de weg vervolgen naar jouw eindbestemming. Doordat de doorreisplaats in de buurt van gezellige speeltuintjes ligt zullen de kinderen zich geen moment vervelen.
Boek nu

Faciliteiten op de doorreiscamping in Luxemburg

Op de doorreiscamping Luxemburg kan je gebruik maken van alle faciliteiten. Fris jezelf na een lange dag eerst op in het toiletgebouw. Ga vervolgens naar de Bistro op de doorreiscamping in Luxemburg om heerlijk te dineren. Heb je meer zin in een makkelijke hap? Bij de snackbar bij de ingang van de camping kan je terecht voor heerlijke snacks. Uiteraard kan je hier ook een kopje koffie drinken. Sluit de dag af met een drankje op het terras van de Bistro. Breng de vieze was voor het eten eerst naar de wasserette. Zo ga je de volgende dag met een gevulde maag en schone kleren weer op pad vanaf de doorreiscamping in Luxemburg. 

Daarnaast kan je bij aankomst een frisse duik nemen in het zwembad. Koel heerlijk af en maak plezier in het water. Natuurlijk kan je ook de ochtend voor vertrek nog genieten van het zwembad. Er zijn genoeg mogelijkheden op de doorreiscamping in Luxemburg voor een ontspannen verblijf. Verder ligt er op loopafstand van Camping Simmerschmelz een restaurant waar je ook heerlijk kunt eten. Geniet tijdens de wandeling van de prachtige omgeving.
Boek een overnachtingsplaats op onze camping in Luxemburg
Doorreiscamping Luxemburg

4 seizoenen doorreiscamping

De doorreiscamping in Luxemburg is niet alleen in de zomer te gebruiken voor een overnachtingsplaats. Camping Simmerschmelz is namelijk 365 dagen per jaar geopend. Doordat de camping het hele jaar open is kan je het hele jaar overnachtingsplaatsen boeken voor als je op doorreis bent. In de winter bijvoorbeeld is de omgeving ook prachtig. Geniet terwijl je op doorreis bent van de winterse schoonheid van de Eischvallei.

Accommodatie huren op onze camping in Luxemburg

Je kan ook op doorreis terwijl je geen kampeervakantie geboekt hebt. Daarvoor heeft onze doorreiscamping in Luxemburg heeft ook verschillende accommodaties beschikbaar. Boek een Cottage of het Chaletje voor een ontspannen overnachting op de doorreiscamping in Luxemburg. De accommodaties zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

De Simmer Cottage is ook van alle gemakken voorzien. Met onder meer een toilet, douche en een ingerichte keuken is dit een heerlijke accommodatie om in te overnachten. Rust daarnaast heerlijk uit in de veranda die aan de cottage vastzit.

De chalets zijn erg sfeervol om en ideaal om in te verblijven met het hele gezin. Kom tot rust en maak je met elkaar klaar om de weg te vervolgen naar de eindbestemming. En wilt u kamperen? Ook dat is mogelijk. Bekijk snel alle kampeerplaatsen. Wij hopen je snel te mogen begroeten op de doorreiscamping in Luxemburg.
Accommodatie huren in Luxemburg