Doorreiscamping Luxemburg

Bent u op weg naar uw vakantiebestemming en zoekt u een doorreiscamping Luxemburg? Zoek niet verder! Camping Simmerschmelz is de ideale camping wanneer u een overnachtingscamping zoekt. Kom na een dag reizen tot rust op heerlijke kampeerplaatsen. Maak gebruik van de faciliteiten en ga de volgende dag uitgerust op pad naar uw eindbestemming.

Ideale doorreisplaatsen

Op de doorreiscamping Luxemburg zijn verschillende kampeerplaatsen beschikbaar voor als u op doorreis bent. De plaatsen zijn zeer ruim en rustig gelegen op de doorreiscamping in Luxemburg. Camping Simmerschmelz is door de ANWB gewaardeerd met 4 sterren. Zo weet u dat de basiskwaliteit van de camping en de kampeerplaatsen zeer hoog is. Geniet van de faciliteiten en pak heerlijk uw rust. Zo kunt u de volgende dag uitgerust uw weg vervolgen naar uw eindbestemming. Doordat de doorreisplaats in de buurt van gezellige speeltuintjes ligt zullen de kinderen zich geen moment vervelen.
Boek nu

Faciliteiten op de doorreiscamping Luxemburg

Op de doorreiscamping Luxemburg kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Fris uzelf na een lange dag eerst op in het toiletgebouw. Ga vervolgens naar de Bistro op de doorreiscamping Luxemburg om heerlijk te dineren. Heeft u meer zin in een makkelijke hap? Bij de snackbar bij de ingang van de camping kunt u terecht voor heerlijke snacks. Uiteraard kunt u hier ook een kopje koffie drinken. Sluit de dag af met een drankje op het terras van de Bistro. Breng de vieze was voor het eten eerst naar de wasserette. Zo gaat u de volgende dag met een gevulde maag en schone kleren weer op pad vanaf de doorreiscamping Luxemburg. 

Daarnaast kunt u bij aankomst een frisse duik nemen in het zwembad. Koel heerlijk af en maak plezier in het water. Natuurlijk kunt u ook de ochtend voor vertrek nog genieten van het zwembad. Er zijn genoeg mogelijkheden op de doorreiscamping Luxemburg voor een ontspannen verblijf. Verder ligt er op loopafstand van Camping Simmerschmelz een restaurant waar u ook heerlijk kunt eten. Geniet tijdens de wandeling van de prachtige omgeving.
Boek een overnachtingsplaats
Doorreiscamping Luxemburg

4 seizoenen doorreiscamping

De doorreiscamping Luxemburg is niet alleen in de zomer te gebruiken voor een overnachtingsplaats. Camping Simmerschmelz is namelijk 365 dagen per jaar geopend. Doordat de camping het hele jaar open is kunt u het hele jaar overnachtingsplaatsen boeken voor als u op doorreis bent. In de winter bijvoorbeeld is de omgeving ook prachtig. Geniet terwijl u op doorreis bent van de winterse schoonheid van de Eischvallei.

Accommodatie huren

U kunt ook op doorreis terwijl u geen kampeervakantie heeft. Daarvoor heeft de doorreiscamping Luxemburg heeft ook verschillende accommodaties beschikbaar. Boek een Cottage, Chaletje of een van de tenten voor een ontspannen overnachting op de doorreiscamping in Luxemburg. De safaritenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

De Simmer Cottage is ook van alle gemakken voorzien. Met onder meer een toilet, douche en een ingerichte keuken is dit een heerlijke accommodatie om in te overnachten. Rust daarnaast heerlijk uit in de veranda die aan de cottage vastzit.

De chalets zijn erg sfeervol om en ideaal om in te verblijven met het hele gezin. Kom tot rust en maak u samen klaar om de weg te vervolgen naar de eindbestemming. En wilt u kamperen? Ook dat is mogelijk. Bekijk snel alle kampeerplaatsen. Wij hopen u snel te mogen begroeten op de doorreiscamping Luxemburg.
Accommodatie huren