Glamping Luxemburg

Ben je helemaal fan van het fenomeen glamping? Dan zit je goed bij Camping Simmerschmelz, de glamping Luxemburg. Geniet in jouw glamping tent van een onvergetelijke vakantie in Luxemburg. Ontdek de schitterende omgeving en kom helemaal tot rust. Camping Simmerschmelz is daarnaast 365 dagen per jaar open. Je kan langskomen wanneer het jou uitkomt!

Genieten op de glamping Luxemburg

Vanaf 2023 kan je het echte glamping gevoel ervaren op de glamping Luxemburg. Verblijf in schitterende accommodaties die jouw vakantie hoe dan ook tot een succes maken. In deze accommodaties, die geschikt zijn voor 4 of 6 personen, is alles aanwezig voor een onbezorgde vakantie. Zo heb je onder meer de beschikking over 2 slaapkamers, kookuitrusting, een woonkamer en meerdere stroompunten. Maak daarnaast gebruik van de gratis WiFi op de Camping Simmerschmelz.

Prachtige accommodaties

Op de glamping Luxemburg staan er naast glamping tenten ook fijne accommodaties: De Simmer Cottage en het Chaletje.
De Simmer Cottage is geschikt voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Met 2 slaapkamers, een woongedeelte, een open keuken en een badkamer ontbreekt het je aan niets. Begin de dag rustig of sluit hem af in de veranda met lounge set.

Het Chaletje op de glamping Luxemburg is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers met 4 losse bedden. Genoeg privacy dus! Het is daarnaast mogelijk om een kinderbedje bij te boeken. Wanneer je wilt douchen of naar het toilet moet kan je gebruikmaken van het sanitair gebouw. Deze vind je op loopafstand van het Chaletje.

Kamperen in een groene omgeving

Op de glamping Luxemburg kan je ook ouderwets kamperen. Kies voor een kampeerplaats of een comfortplaats. Wanneer je op doorreis bent of met de camper komt zijn er ook speciale plaatsen beschikbaar op de glamping Luxemburg.

De kampeerplaatsen zijn ruime plaatsen van 100m2. Je hebt hier te beschikking over 6 ampère elektra. Met meerdere watertappunten in de buurt en midden in een bosrijk gebied kom je helemaal tot rust.

Op de comfortplaatsen geniet je van het echte camping leven, maar dan met meer luxe. Deze plaatsen op de glamping Luxemburg zijn met 120m2 ruim opgezet. Ook hier beschik je over 6 ampère elektra.

Ook wanneer je op doorreis bent ben je van harte welkom op de Camping Simmerschmelz De doorreisplaatsen zijn 100m2 groot en beschikken over 6 ampère elektra.

Wanneer je met de camper naar de glamping Luxemburg komt zijn er speciale camperplaatsen beschikbaar. De camperplaatsen zijn zorgvuldig aangelegd en beschikken over 6 ampère elektra. Daarnaast vind je bij de camperplaatsen een watertap- en vuilwaterpunt. Op Camping Simmerschmelz zijn 2 plaatsen waar je je chemisch toilet kan legen.

Voor welke kampeerplaats je ook kiest, je kan ten alle tijden gebruik maken van alle faciliteiten op de glamping Luxemburg.

Faciliteiten voor een onbezorgde vakantie

Op de camping zijn alle faciliteiten in huis voor een heerlijke vakantie. Enkele faciliteiten hebben we voor je op een rij gezet:

- In de Bistro kan je terecht voor een hapje en een drankje. Geen zin om te koken? Kom gezellig dineren. Op de veelzijdige menukaart vind je gegarandeerd wat lekkers!
- Op de glamping Luxemburg vind je twee zwembaden met daaromheen een heerlijke ligweide. Geniet op het naastgelegen terras van een lekker drankje. Op de camping in Luxemburg met zwembad zullen de kinderen zich niet vervelen. Er zijn namelijk ook speeltuinen aanwezig bij Camping Simmerschmelz.
- Supermarkten liggen op ongeveer 7 kilometer van de glamping Luxemburg.

Tips voor leuke uitstapjes

In de omgeving van de glamping Luxemburg is er van alles te beleven. Wil je actief bezig zijn? Ga dan heerlijk wandelen of fietsen. Bewandel bijvoorbeeld de route van de Vallei van de Zeven Kastelen. Deze route is 37 kilometer lang en brengt je langs schitterende kastelen. En voor het ontdekken van de Luxemburgse cultuur zit je ook goed bij Camping Simmerschmelz. Voor je het weet ben je namelijk al in de Luxemburgse hoofdstad, Luxemburg-Stad.
glamping luxemburg