Ga voor een vakantiehuis in Luxemburg

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Luxemburg? Zoek niet verder! Op Camping Simmerschmelz staan meerdere plekken voor een heerlijke vakantie. Geniet van de omgeving en onderneem leuke activiteiten. Op de camping zelf is er ook genoeg vermaak.

Schitterend vakantiehuis in Luxemburg

Op Camping Simmerschmelz zit je goed wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis in Luxemburg. Zo kan je kiezen voor een Cottage (voor 6 personen) of een chaletje (voor 4 personen)

De Simmer Cottage

In de Cottage heb je alle gemakken in huis voor een onbezorgde vakantie. Dit vakantiehuis in Luxemburg boek je voorzien van alle gemakken. Geniet van 2 slaapkamers, een woongedeelte, open keuken en niet onbelangrijk: een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Sluit de dag heerlijk af in de veranda met lounge set.

Echte Luxemburgse chaletjes

In onze unieke chaletjes zitten 2 slaapkamers. Het is ook mogelijk om een kinderbedje bij te boeken. In het vakantiehuis in Luxemburg heb je in het keukenblok stomend water. Voor de sanitaire voorzieningen kan je gebruik maken van het sanitair gebouw. Deze vind je op 10 meter van je vakantiehuis in Luxemburg.

Kom ook gezellig kamperen

Wanneer je van kamperen houdt zit je ook helemaal goed op onze camping in Luxemburg. Je kan, naast verblijven in een vakantiehuis in Luxemburg, ook genieten van een echte kampeervakantie.

Heel veel kampeermogelijkheden!

De kampeerplaatsen op de camping zijn met 100m2 erg ruim. Je krijgt de beschikking over 6 ampère elektra en de plaatsen zijn dichtbij verschillende watertappunten. Wanneer je kiest voor een kampeerplaats op de doorreiscamping in Luxemburg kan je gratis gebruik maken van voorzieningen zoals het sanitair gebouw en het zwembad. Dat is nog is heerlijk vakantie vieren!

Wanneer je meer ruimte wilt tijdens het kamperen zijn de Comfortplaatsen ideaal op de camping in Luxemburg. Deze plaatsen zijn met 120m2 een stuk groter dan de gewone kampeerplaatsen.

Natuurlijk ben je ook met de camper van harte welkom op onze camping in Luxemburg met zwembad. De camperplaatsen zijn verhard en omgeven met een schitterend stuk gras. Je hebt, naast dezelfde voorzieningen als de kampeerplaatsen, ook de beschikking over een eigen watertap- en vuilwaterpunt.

Uitstekende faciliteiten

De faciliteiten op onze doorreiscamping in Luxemburg zijn uitstekend. Doordat Camping Simmerschmelz het hele jaar open is kunt u ook elke dag in het jaar genieten bij de Bistro. Kom gezellig dineren en geniet van de lekkerste gerechten. Natuurlijk kan je ook terecht in de Bistro voor een gezellige borrel.

In de zomermaanden kan je ook genieten van de zwembaden. Er is zowel een bad voor volwassenen als voor peuters. Bij het peuterbad zit zelfs een glijbaan. Hoe leuk is dat!

Er zijn ook meerdere algemene faciliteiten voor een fijn verblijf in je vakantiehuis in Luxemburg. Zo heb je altijd schone kleren dankzij de wasserette. Na een dag vol vermaak is het altijd fijn als je de kleren kan wassen. Terwijl de wasmachine draait kan je in het winkeltje alvast de kleine boodschappen doen of verse broodjes bestellen voor de volgende dag!

Vakantiehuis Luxemburg

Ontdek de omgeving

De omgeving rondom je vakantiehuis in Luxemburg is schitterend voor een actieve, maar ook een culturele vakantie. Er is zoveel te beleven! Zo vind je op slechts 25 minuten rijden van de Camping in Luxemburg al Luxemburg-Stad. Hier vind je veel leuke musea en bijvoorbeeld de Kazematten. Wandel daarna door de oude binnenstad. Dit is ook bij uitstek dé plek om lekker te lunchen of te dineren.

Vanaf Camping Simmerschmelz wandel of fiets je zo een natuurrijk gebied in. Maak bijvoorbeeld de toch door de Vallei van de Zeven Kastelen. Deze tocht brengt je langs kleine dorpjes en natuurlijk langs 7 kastelen. Bij sommige kastelen kan je zelfs door de tuin wandelen!

De leukste evenementen

In Luxemburg zijn geregeld leuke evenementen voor een gezellige dag uit met het gezin. Zo is Schueberfouer erg populair. Waarom? Omdat het de grootste kermis van het jaar is! Daarnaast zijn er ook meerder muziekevenementen die zorgen voor een avond vol vermaak. Neem snel een kijkje op Visit Luxemburg voor alle uitjes.

Doorreiscamping in Luxemburg

Wanneer je op doorreis bent is Camping Simmerschmelz zeer geschikt. We zijn niet voor niks dé doorreiscamping van Luxemburg. Rust heerlijk uit op onze kampeerplaatsen voordat je de reis vervolgt naar je eindbestemming. Dankzij de Bistro ga je slapen met een goed gevulde maag. Vergeet in de ochtend niet om voor vertrek verse broodjes te halen

Vakantiehuis in Luxemburg